Gépbeszerzés pályázat keretében


« Vissza
Gépbeszerzés pályázat keretében

Kedvezményezett neve: VIANOVA 87 Közmű és Útépítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe: VIANOVA 87 Zrt. hatékonyságának növelésére irányuló támogatás

Szerződött támogatás összege: 24 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 51,55%

Projekt befejezési dátuma: 2020.11.11

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00181

A projekt tartalmának bemutatása

A pályázat keretében beszerzett eszközzel és tartozékaival a meglévő gépparkunkat fejlesztettük tovább. A térségünkben folyó építési beruházások földmunkáiban kívánunk nagyobb erővel részt venni.  Környékünkön folyó nagy volumenű beruházások, családi házak, ipari csarnokok alapozási, útépítési földmunkáinak szeretnénk ezzel az új géppel megfelelni. A JCB 4CX ECO típusú kotró világszínvonalú, csúcskategóriás gép, amivel tovább tudjuk növelni a vállalkozás hatékonyságát.

A pályázat során a következő eszközök kerültek beszerzésre:

1 db JCB 4CX ECO T4F kotrórakodógép

Tartozékai:

Ezzel a géppel és tartozékaival a megnyert munkákat az igényeknek megfelelően jó minőségben és a határidők betartása mellett tudjuk elvégezni, továbbá csökkenthető az állásidő, a javítási költség és a magas gépbérleti költség. Az új, magas tudású gép a pontosságból adódóan anyagmegtakarítást eredményez, és jobb munkaszervezést tesznek lehetővé, ezzel növelve cégünk eredményességét, üzleti sikerességét. Versenytársainkhoz képest további versenyelőnyre tudunk szert tenni.

Több alkalmazott munkahelyének megtartására kerül sor, és a dolgozói létszám bővítésre is lehetőség nyílik a fejlesztés által. A gép hatékonyan és termelékenyen tud részt venni az építési feladatokban, ezáltal a tehergépkocsivezetők munkájára, esetlegesen létszámuk emelésére is szükség lesz. A munkák kivitelezése során továbbra is kézi munkaerőre lesz szükség, így a fizikai dolgozók munkahelyének megtartása biztosított, így vállalkozásunk létszámának bővítésére is lehetőség nyílik.